: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Happy Birthday Amira





_>>Assalamualaikum<<_
hye semua.. nak taw hari ni hari per? hari nie hari yang istimewa buat salah seorang kawan hyriel iaitu Nur Amira Binti Abidin.. pada tanggal 18 Jul 2012.. hahaha hyriel jadi orang yang ke 4 wish birthday dyer,,bkn nk bangge la kan,, tp tuwh yang sering kawan2 hyriel rebot kn,, nk kne ucap sape yang paling cepat,,huhu uke la, nk di jadikn cerita,, petang tadi hyriel dgn kawan2 buat majlis birthday utk miera,, kat D'rasa Impian Labis... 


taraaaa.. cantik x kek nyer.. kitorang share beli,,huhu tu baru betol di name kn kawan,, tp makan,, miera lah yang belanjer,,huhu sedap gak lah kek nie,,huhu kalau nk tempah boleh lah bitaw,,huhu (promote) baru RM38 je kot,,murah3X!!! huhu thnx to Aqila,, Fadzreen, Zulaikha,, Siti,, dan yg paling pnting Amiera... sudi jepot hyriel dtg ke majlis uwh,,walaupon hyriel ader share,,hehehe  hyriel suke betul tengok owg potong kek,, bab mase kite potong kek,, mak hyriel kate kite boleh niat dlm hati,, ape2 yang kite impi kn,,,

wahh,,,niat ape la tuwh~
haaa... nihah... nasib bek hyriel sempat pesan,,sebelom potong kek uwh,,, pasang niat,, hehehe tengah berniat latuwh,,, best kn potong kek,, tp hyriel dah lepas kot,,huhu xper2,, taon depan ader lagi kn... heheh tapi, hyriel ader gak potong kek tadi ,,, mase dah nk settle majlis,,hehe saje2 nak menyebok,,, ala,, biasa lah tuwh, teringin sangat,, buat muke tebal je lah,,, 

hehee nie bukan nak potong saje nie,, nk tapau separuh,,huhu
alamak... ngah carik lilin ker? dah tue,, xyah kot..hehehe

nie lah antare yang hadir

alah,,ngade2 nyer,,, nak suap bagai,,, 

nak balik pon sempat snp ag,,, ak plak yang jdik mangse~




hehehe,,, kurang minat bergambar la kawan.. bab tuwh nyorokan muke,,huhuhu segan jerk,,, hahaha sekurang nye merasa lah lagi potong kek walaupon kek orang,,hehe uke lah,, cukop kot sampai sini,, papehal pon hyriel nk ucapkn 




Selamat hari Jadi kepada Amira bagi tahun yang 19,, (tue dah) hehehe MOga panjang umor dan rezeki yang sentiasa dimurah kn,, semoge berjaya dalam STPM 2012.. "caiyok3x!!! jadi anak yang solehah dan dengor kate,, lo x nanti ak pial telinge,,huhu


Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena